Як не проходити обсервацію в Польщі


Сьогодні у нас, для Вас коротка, але дуже приємна новина: 12.08.2020 року, уряд Польщі офіційно затвердив указ, який на законній підставі дозволяє не проходити двотижневу обсервацію українцям, які прилетять до Польщі літаком.

Відбувалось все в два етапи:

- Спочатку Польща опублікувала список країн, яким дозволено не проходити карантин, при умові перетину кордону літаком. Це було на початку липня і як Ви пам'ятаєте, Україна також була в цьому списку, але рівно через 1 день, її звідти «забрали».

- Через деякий час, уряд Польщі змінив правила і новим рішенням дозволив не проходити двотижневий карантин громадянам, взагалі, всіх країн, які перетинають кордон літаком. Але відразу ж опублікував новий список із тих країн, яким заборонено користуватись авіа сполученням із Польщею. Цей список був офіційно затвердженим 12.08.2020 року, і України в ньому немає. Це означає, що до 25 серпня, всі українці, які прилетять до Польщі не будуть проходити двотижневу обсервацію і відразу ж зможуть приступити до роботи.

Не дивлячись на те, що вартість квитків на літак на 20-30% дорожча, ніж на автобус, вигідніше, саме прилетіти на роботу в Польщу. Чому? Тому що, за 2 тижні обсервації, Ви витратите значно більше коштів на харчування, тому краще переплатити за літак і відразу почати працювати на вибраній вакансії.

Але це не відміняє того, що при перетині кордону автобусом чи авто, Вам потрібно буде проходити двотижневу обсервацію.

Це правило діє тільки для людей які їдуть на роботу з національними візами та мають офіційний дозвіл (запрошення по якому будуть телефонувати і перевіряти, чи дійсно Вас чекають).

Всі хто прилетить до Польщі по безвізу, має обов'язково проходити обсервацію, тому що людина буде вважатися туристом.

Вас зацікавила дана можливість? Рекомендуємо відкривати національну робочу візу на пів року, на обрану вакансію від компанії EuropeService (Вакансії). Тепер і Ви знаєте, як не проходити карантин у Польщі!
Кожного дня додаються актуальні вакансії від прямих роботодавців
Підписуйтесь на наш канал у Viber!
Europe Service допоможе працювати в Польщі, в умовах карантину!
У зв'язку з карантином, дуже багато наших співвітчизників втратили роботу, або тимчасово залишились без неї. Сьогоденна реальність на польському ринку подарує українцям нові можливості.

В ситуації пандемії Польща веде проактивну політику: дефіцит спеціалістів із-за від'їзду багатьох українців змусив польських роботодавців зробити максимально оптимальними та вигідними робочі умови. Це чудовий шанс, саме зараз знайти для себе вигідну пропозицію, яка кардинально змінить Ваше життя на краще!

Звертаючись до EuropeService, можете розраховувати на професійну допомогу: швидко та якісно підготуємо необхідні документи, підберемо бажані вакансії в Польщі для українців (ссилка), та надамо інформаційний супровід. У нас великий досвід, тому зробимо все можливе, щоб Ви вдало побудували омріяну кар'єру та отримали для себе цінний досвід. Робота в Польщі з нами – швидко, безпечно та вигідно!

Незважаючи на пандемію, трудові мігранти знайдуть безпечну вакансію за підтримки нашого агентства. Ось наприклад робота в Польщі для жінок набирає все більше і більше популярності. Допоможемо офіційно працевлаштуватися, незалежно від освітнього рівня, мовних знань та досвіду роботи. Головне, що потребується від кандидата - бажання працювати та заробляти гроші. Навіть якщо це Ваш перший виліт за кордон – нічого не бійтеся, все офіційно та прозоро!

Якщо карантин в Україні став причиною погіршення матеріального стану Вашої родини, не впадайте у відчай – звертайтесь до нас, вирішимо цю проблему разом! Бережіть себе!
Читайте також
Вам потрібно сплатити сервісний збір до візового цетнру, який становить...
Роздрукувати квитанцію достатньо просто. Це можна зробити в 3 прості кроки...
Анкета у візовий центр заповнюється достатньо легко, пройдемося по всіх пунктах почергово...