Крок 1: Оплата сервісного збору

Вам потрібно сплатити сервісний збір до візового цетнру, який становить 14 євро по поточному курсу в гривнях. Сплатити збір можна у відділенні "Кредобанк", "Idea Bank" або "Приватбанк (також можна через Приват24)". З собою неохідно взяти обидва паспорти український та закордонний. В касі банку ви кажете, що прийшли "на оплату візового збору на візу формату D05A" та вказати спосіб подачі документів – у форматі «Поштового відправлення» (за допомогою кур'єрської фірми «Нова Пошта»).
07.07.2020 Європа Сервіс

Як подати документи у візовий центр через НОВУ ПОШТУ

Крок 2: Підготовка документів

Список всіх необхідних документів, для подачі через Нову Пошту
1) Візова анкета (Поставити підпис в 38 та продублювати підпис нижче. Написати в пункті 37 "Місцевість і дата" англійською місто подачі та дата)
2) Дві фотографії (формату 3.5х4.5, 80% обличчя)
3) Закордонний Паспорт (оригінал та копія 1 сторінки та відміток)
4) Паспорт України (Копія. Якщо старого зразку - копія всіх сторінок.)
5) Страховка (Копія. ВАЖЛИВО поставити 2 підписи в страховому бланку Приклад)
6) Чек про оплату страхового полісу (оригінал)
6.1) як отримати чек дивіться тут
7) Запрошення на роботу (оригінал та копія)
8) Квитанція про оплату візового збору (оригінал)
9) Заяву про відсутність/наявність додаткового закордонного паспорта 2 екземпляри ( подивитись приклад)
10) Акт наданих послуг 2 екземпляри ( подивитись приклад)
11) ІПН (копія)
Крок 3: Відправка документів Новою Поштою

Покладіть усі документи у файлик. Прийдіть до найближчого відділення Нової Пошти та відправте їх від власного імені та телефону на відділення відповідне візовому центру по прописці:
У відділенні Нової Пошти потрібно буде заплатити 460 грн.

Після відправки у відділенні Нової Пошти, вам повинні запропонувати відділення в яке ви хочете отримати паспорт з візою, бажано що б це було те відділення з якого ви відправляєте документи.

ВІДПРАВЛЯТИ ОСОБИСТО ВІД СЕБЕ І ТІЛЬКИ 1 ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ НА ОДНУ ОСОБУ.

Важливо: обов'язково додайте у конверт квитанцію про оплату 400 грн. (або 460 грн. разом з послугою SMS-інформування). Якщо ППВА отримає Ваші документи без квитанції про сплату 400 грн. (460 грн.), Ваші документи не зможуть бути прийняті в роботу.

Допоможемо підібрати вакансії для роботи в Польщі на виробництві. Тільки перевірені роботодавці і високооплачувані пропозиції. Підходять чоловікам, жінкам і сімейним парам з мінімальним досвідом і з великим бажанням заробити. Комфортні умови праці та проживання.

Цікавить робота в Польщі на кондитерській, чайної, меблевої, парфумерної або інший фабриці? Ми допоможемо знайти роботу на перевірених фабриках, з великою зарплатою і хорошими умовами. Вакансії підходять чоловікам, жінкам і сімейним парам, які хочуть безпечно влаштується на роботу за кордоном.

Відкриті вакансії роботи в Польщі, Вроцлав. У місті є фабрики, заводи і виробництва, яким потрібні співробітники - чоловіки, жінки і сімейні пари. Робота проста, спеціальних навичок не потрібно. Високі зарплати і комфортні умови праці. Можливо безкоштовне проживання та проїзд.

Актуальні вакансії роботи в Польщі для жінок. Легка робота без великих фізичних навантажень. Досвід не потрібен. Легальне працевлаштування з гідною зарплатнею і безкоштовним проживанням. Оформлюємо всі необхідні документи, від вас потрібно тільки бажання.