Польська робоча віза категорії D: можливості та перспективи міжнародної кар'єри


У пошуках високооплачуваної роботи за кордоном багато наших співвітчизників звертають увагу на Польщу - сусідню з Україною країну, яка має економіку, що динамічно розвивається, і широкий спектр різноманітних вакансій. Щоб офіційно тут працевлаштуватися, громадянам інших держав необхідно мати дозвіл на тривале перебування за кордоном. Для цього оформляється польська робоча віза типу d, посвідка на проживання або громадянство Європейського Союзу. Видається такий документ для працевлаштування та проживання у Польщі виключно на основі запрошення від роботодавця.

Максимум вигод – мінімум ризиків!

Робоча віза в Польщу категорія d призначена для іноземних громадян, які бажають працювати в цій країні постійно. Даний документ видається терміном від кількох місяців до декількох років і може продовжуватися в залежності від умов трудового договору.
Порівняно з іншими видами дозволів на роботу для іноземців, віза типу Д має більше переваг:
  • Право проживати у Польщі тривалий час;
  • Офіційна робота на ринку праці ЄС;
  • Безвізове переміщення країнами Євросоюзу та Шенгенської зони;
  • Можливість переїзду членів сім'ї працівника до нього.

Умови для отримання робочої візи Д

Для її оформлення необхідно підготувати цілий пакет документів, який включає:
  • Закордонний і внутрішній паспорт;
  • Лист-запрошення від роботодавця;
  • Медичну страховку;
  • Заповнену анкету встановленої форми;
  • Певну кількість фотографій.
Після подання документів до посольства необхідно почекати кілька тижнів, доки буде ухвалене відповідне рішення про видачу дозволу.
Щоб польська робоча віза d була відкрита для вас, важливо правильно підготувати всі необхідні ділові папери. Для гарантованого отримання ствердної відповіді, скористайтесь допомогою досвідчених фахівців кадрового агентства “Europe Service”, які мають величезний практичний досвід роботи в даному напрямку. Зателефонуйте за номером контактного телефону або залиште онлайн-заявку безпосередньо на сайті “Europe Service”. Справжні професіонали допоможуть вам досягти бажаної мети швидко та без проблем, розпочати нову сторінку свого життя і кар'єри! Вартість послуг вас приємно здивує. Польська робоча віза категорії Д відкриває великі можливості і перспективи перед іноземними працівниками у країні з розвиненою економікою та привабливим бізнес-кліматом. Телефонуйте, пишіть прямо зараз!