RU
UA
Статті

Агенство EUROPE SERVICE отримало нагороду Ukrainian Business Award 2023

Ліцензоване кадрове агенство з працевлаштування в Європі EUROPE SERVICE отримало нагороду Ukrainian Business Award 2023.

EUROPE SERVICE визнано переможцем Ukrainian Business Award і стало лідером ринку працевлаштування в Європі за своїм професіоналізмом та наданням якісних послуг українцям.

Ми дуже раді приєднатися до списку переможців Ukrainian Business Award. Ця престижна нагорода стала результатом досягнень EUROPE SERVICE, які сприяли отриманню визнання та довіри наших клієнтів.

Агентство було визнане кращим кадровим агентством завдяки нашій ефективності та високій якості послуг, що відповідають вимогам законодавства країн ЄС. Наша команда професіоналів вже багато років надає нашим клієнтам якісні послуги по працевлаштуванню, якісний інформаційний супровід та підтримку. На наш погляд, це особливо важливо в цей важкий для кожного українця час, тому нам особливо приємно отримувати таку високу нагороду саме зараз.

Окрім того, нагорода Ukrainian Business Award є визнанням нашого внеску в розвиток українського бізнесу. Участь у цьому престижному конкурсі дозволяє нам не тільки отримати офіційне визнання, але й привернути увагу до нашої діяльності та підвищити репутацію на ринку.

Команда EUROPE SERVICE висловлює свою щиру вдячність всім нашим клієнтам та партнерам за довіру та підтримку. Обіцяємо продовжувати працювати на користь наших клієнтів, надаючи їм високоякісні експертні послуги в галузі працевлаштування.

Наші послуги включають:
  • Якісний інформаційний супровід та підбір вакансій з індивідуальним підходом до кожного клієнта
  • Достовірне інформування щодо умов праці та проживання
  • Проведення співбесід з працедавцями, що дозволить вам отримати відповідь, не перетинаючи кордон батьківщини
  • Допомогу у зборі необхідного пакету документів
  • Оформлення страхового полісу
  • Допомогу у підписанні трудового договору
  • Активна та безвідмовна підтримка тих, хто вже поїхав на роботу в Європу.

Ми пишаємося нашими досягненнями та обов'язково будемо продовжувати надавати найкращі послуги в галузі працевлаштування, сприяючи розвитку українського бізнесу та задоволенню потреб наших клієнтів.
Новини Польща