RU
UA
Статті

Прийняття заявок на виготовлення ID-карток та закордонних паспортів українців у Варшаві

Головна / Новини / Прийняття заявок на виготовлення ID-карток та закордонних паспортів українців у Варшаві

Громадяни України можуть оформити ID-картку чи закордонний паспорт за кордоном, у відокремленому підрозділі державного підприємства "Документ" (центр обслуговування громадян ”Паспортний сервіс”). Дане ДП відноcиться до сфери управління Державної міграційної служби та є адміністратором Єдиного державного демографічного реєстру.

Українці, які наразі проживають в Польщі, мають можливість подати заяви на оформлення паспортних документів у мобільному комплексі (спеціально облаштованого мікроавтобуса). Ці мобільні комплекси є розташовані на місці майбутньої локації. Адреса: Warszawa, al. Jerozolimskie 179, ТЦ “Blue City”.

Подати заяву можна у мобільних комплексах.
Графік роботи: понеділок-субота (10:00-19:00). 
Напередодні необхідно записатися в електронну чергу.

Українцям доступне оформлення  ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Також є можливість водночас оформити обоє документів. Список необхідних документів для оформлення паспортних документів є стандартним, як і в «Паспортних сервісах» України.

У центрі ДП «Документ» в планах приймати близько 500 осіб на день. Для отримання адміністративних послуг ДМС України можна буде попередньо записатися  в електронну чергу, але  це не обов'язково. 

А зв'язку з  воєнним станом, терміни оформлення та видачі паспортних документів будуть наступними: до 45 робочих днів у звичайному режимі, до 20 робочих днів у терміновому. 

Оплатити послуги, які вам надали на мобільних комплексах потрібно на місці (за допомогою онлайн-сервісу). Для цього варто мати із собою смартфон та реквізити банківської картки.



Польща