RU
UA
Статті

Europe Service - вибір споживачів 2020

З кожним роком кількість громадян України, які бажають вдало знайти роботу в Польщі, тільки збільшується. Працевлаштування за кордоном - це відмінний спосіб поліпшити дохід, змінити своє життя на краще та забезпечити себе всім необхідним і бажаним. Наша компанія забезпечує своїх клієнтів тільки кращими вакантними місцями в Польщі, доказ того нагорода "Вибір споживача 2020" в сфері працевлаштування. На нашому рахунку більше тисячі задоволених клієнтів, число яких з кожним днем ​​тільки збільшується.

Головне завдання нашої компанії допомогти офіційно працевлаштувати кожного претендента на бажану роботу в Польщі, для чоловіків, жінок і сімейних пар.

У вас є бажання влаштуватися на кращу роботу для себе і своєї сім'ї, але не знаєте як це зробити - зверніться в нашу компанію і ми допоможемо вам!


З чим пов'язана така популярність працевлаштування українців в Польщі?


Вже давно не секрет, що робота в Польщі для українців стала буденною справою. Багато хто прагне виїхати на заробітки до сусідньої країни через більш гідних і високих зарплат, кращих умов роботи, життя і в цілому доброю перспективи в майбутньому. Наприклад, отримати посвідку на проживання і в подальшому повного місяця переїзд за кордон. Це дасть більше шансів отримати бажану, високооплачувану роботу з підвищенням.

Легальне працевлаштування в Польщі для шукачів дає шанс будь-якому здійснити свої бажання. В першу чергу у вас буде постійне стабільне місце роботи зі зручним для вас графіків та постійної заробітною платою. Ви самі обираєте вакантне місце на якому хочете працювати, воно буде зафіксовано на весь період, як і прописано в договорі.

Більш лояльні і сприятливі умови, які залучають все більше тисячі українців. Наші фахівці кадрового агентства Європа сервіс допомагають кожному клієнту, індивідуальних підхід для всіх. Оформлення всіх необхідних документів за найкоротший термін для офіційного працевлаштування.


Чому обирають саме нас?


Звернувшись до нас, вам допоможе команда професіоналів, які якісно виконують свою роботу та пропонують ідеальний варіанти роботи індивідуально під кожного клієнта. Наше завдання зробити все можливе, щоб задовольнити всі ваші потреби. Ми працюємо тільки легально. За найкоротші терміни оформимо всі необхідні документи, віза, страховка та інше. Співпрацюємо тільки з перевіреними польськими роботодавцями. Координуємо на всіх етапах працевлаштування, тому можете бути впевнені у своїй безпеці і стабільності.
Польща