Кількість українців, які працюють у Польщі 2020

За останні 5 тижнів
За словами PR-менеджера польської компанії EWL Анатолія Зимніна, кількість українців, які працюють у Польщі, сягає приблизно 1,5 млн. Він спирався як на офіційні, так і на неофіційні дані. Так що робота в Польщі серез українцїів досить популярна. Фонд підтримки мігрантів цієї компанії провів соціологічне дослідження й оголосив, що серед українських громадян, які працюють в Польщі, 60,1% становлять чоловіки, а 39,9% – жінки. Серед них 32% осіб мають 26-35 років, а кількість людей старше 55 років становить 2,5%. Згідно статистики, більша частина мігрантів (59,5%) переїхала робити до Польщі з міст. 33,2% заробітчан, яких охопило дослідження, раніше проживали в західних областях України. З центру країни переїхало 30,6%, зі сходу 10,8%, з півдня 20,2, а з півночі – 5,8%.;

За словами Зимніна, Польща задоволена такою кількістю українських громадян на своїй території. Вони компенсують міграцію поляків до країн ЄС. За підрахунками, близько 2 млн польських громадян зараз працює в Німеччині, Норвегії, Нідерландах та інших країнах попри те, що уряд неодноразово запрошував їх повернутися. Є велика ймовірність того, що українські мігранти в Польщі також можуть найближчим часом виїхати до Німеччини на роботу. Таке дослідження було проведено методом анкетування більш ніж 850 українців, які зараз працюють в Польщі.

Кожного дня додаються актуальні вакансії від прямих роботодавців
Підписуйтесь на наш канал у Viber!


Робота в Польщі на автомобільному заводі. Компаніям потрібні чоловіки і жінки для простої роботи на виробничих лініях. Вакансії підійдуть усім бажаючим. Надається безкоштовне проживання та проїзд.

Робота в Польщі на заводі для чоловіків, жінок і сімейних пар. Багато вакансій, які не вимагають спеціальних навичок: працівники лінії виробництва, монтажники, пакувальники і ін. Комфортні умови праці. Роботодавець надає проживання та харчування.

Відкриті вакансії роботи в Польщі, Варшава. У місті є фабрики, заводи і виробництва, яким потрібні співробітники - чоловіки, жінки і сімейні пари. Робота проста, спеціальних навичок не потрібно. Високі зарплати і комфортні умови праці. Можливо безкоштовне проживання та проїзд.

Актуальні вакансії роботи в Польщі для жінок. Легка робота без великих фізичних навантажень. Досвід не потрібен. Легальне працевлаштування з гідною зарплатнею і безкоштовним проживанням. Оформлюємо всі необхідні документи, від вас потрібно тільки бажання.