Curiosity about life in all its aspects, I think, is still the secret of great creative people.
UA
RU
Ліцензоване кадрове агенство
Заявка на вакансію
Калькулятор зарплати
Вакансії UA

Працівник на куриному заводі

Головна / Вакансії / Працівник на куриному заводі

Завод вже понад 30 років відомий у харчовій промисловості як один із провідних виробників м'яса птиці вищої якості та його продуктів.

Коротко про основне
💵 Заробітна плата 16.50-26.00 зл/год нетто;
💵 4600-7200 зл/год нетто (38 000-60 000 грн);
📈 Робота по 12 год/день, в ІІ зміни;
🤝 Офіційне працевлаштування за договором Umowa Zlecenie;
🏠 Проживання 350 зл/міс;
📍 м. Solec Kujawski (19 км Бидгощ).

💳 ЗАРОБІТНА ПЛАТА
Після інструктажу та розмови з бригадиром вже остаточно вибирається процес для кожного індивідуально.
• На миття/склад - 16,50 zł/год netto, для студента - 21,67 zł/год netto.
• Оператор на лінії - 17,00 zł/год netto, для студента - 22,29 zł/год netto пермії (залежить від напрацювання робітника). У цьому процесі людина контактує з м'ясом. Температура до +8-9°.
• У операторів навчання до 2 місяців - ставка 16,50 zł/година netto.
• На лінії - 16,50 zł/год netto, для студента - 21,67 zł/год netto + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура до +8-+9°.
• На філеруванні - 17,00 zł/год netto, для студента - 22,29 zł/год netto + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура до +8-+9°.
• Потрошення - 17,30 зл/год (після відпрацювання 3х місяців на потрошенні 18,30 zł/год netto), для студента - 22,29 zł/год netto (після відпрацювання 3-х місяців - 23,53 zł/год netto) + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура до +10-+15°, може бути вище.
• На завішуванні - 20,30 zł/год. netto, для студента - 26,00 zł/год. netto + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура як на вулиці.
• Норм на підприємстві немає. Премії вираховуються від виробітку конкретної групи людей на процесі та також за роботою кожного слідкує бригадир, що також впливає на суму премій.

📈 Графік роботи
• Пн-Пт позмінно, можливість працювати по суботах:
І зміна: 3:00/6:00-15:00/18:00;
ІІ зміна: 11:00/14:00-23:00/02:00.
• Можна брати надгодини на процесі завішування. Зміни пишуться кожного дня на наступний.
• На 12 годин роботи дається 45 хвилин перерви. Розподіляти цей час можна самому (використати можна як за одну перерву, так і розділити на декілька), але не раньше ніж через 2,5 години після початку роботи. Якщо перевищено ліміт в 45 хвилин, то це буде вираховуватись вже з відроблених часів.
• Середнє напрацювання на місяць - від 280 годин.

📜 ОБОВ'ЯЗКИ
НЕМАЄ МОЖЛИВОСТІ ОБИРАТИ ПРОЦЕС РОБОТИ
ПРОЦЕС ВИЗНАЧАЮТЬ НА ПІДПРИЄМСТВІ
• Обробка та філетування курячих тушок;
• Пакування курячих тушок;
• Забій (процес для чоловіків).

🏠 Проживання
• Щомісячна вартість – 350 злотих (за комунальні, вираховується із зарплати).
• Для студентів – 550 злотих.
• 4-8 осіб у кімнаті.
• Усі необхідні умови: душова, ванна, пральна машина, кухня з усім необхідним. Є біля будинку місце відпочинку, інтернет. Постільна білизна брати з собою свою.
• Доплата за своє житло 250 злотих.

ℹ️ ДОДАТКОВІ УМОВИ
• Температура у приміщенні до +5-+15°.
• Безкоштовне харчування двічі на день.
• Безкоштовний транспорт для працівників в обидві сторони.
• Безкоштовний спецодяг (за рахунок роботодавця).
• Санітарна книжка: 200 злотих (вираховується із зарплати).
•Жінки мають бути без нарощених нігтів та вій.
• Приступити до роботи можна після обов'язкового проходження медогляду та оформлення дозволу на роботу.

📍 Місце роботи
• м. Solec Kujawski (19 км Бидгощ).