RU
UA
Статті

Успіхи Польщі завдяки українським мігрантам

Даній країні потрібні іноземні працівники, оскільки самі поляки вважають за краще їхати на заробітки до Чехії, Великобританії та Німеччини. Якщо порівняти Україну з Польщею, стає очевидним, що в останній активно розвивається економіка, демократія, правова система. Все це сприятливо впливає на добробут польської держави.

Переваги масової міграції

Як уже розповідалося вище, поляки їдуть до інших країн, завдяки чому звільняються вакансії у сільському господарстві, будівництві, обслуговуванні та інше. Економіка в Польщі вважається найбільш розвивальною, особливо в порівнянні з країнами Європи. Але цей показник був би неможливим без українців з їхніми скромними запитами.

Завдяки нашим землякам продовжує розвиватись польська промисловість та виробництво, технології не стоять на місці, інфляція стримується. Також вони використовуються як політична дубина в конфлікті між двома урядами: ЄС та польським. Лише мала частина мігрантів є біженцями (наприклад, у 2017 році лише 56 осіб отримали притулок).

Показники

1990 року ВВП на душу населення був однаковим в Україні та Польщі. У 2017 показники першої виявилися вп'ятеро меншими (в Україні – 2640 доларів на особу, у Польщі – 13900).

За останні роки Польська Республіка стала членом ЄС, отримала доступ до світового ринку та користь з іноземних інвестицій. Правова система покращилася, стала на рівні західноєвропейської.

У 2013-2014 роках у нашій країні настала економічна криза, яка призвела до обвалу валюти. Саме тому українці їдуть на заробітки до інших країн. Не дивно, що Польща має особливу популярність. Це зумовлено більш комфортним рівнем життя, близьким територіальним розташуванням та високою оплатою праці. Завдяки цій державі можна покращити своє матеріальне становище, почати подорожувати та допомагати фінансово близьким людям.

Наші співробітники за короткий період допоможуть підібрати відповідну вакансію. Ми співпрацюємо лише із перевіреними роботодавцями, тому гарантуємо офіційне оформлення на роботу. Надаємо юридичну та інформаційну підтримку, допомагаємо зібрати та заповнити всі необхідні документи, знаходимо персональний підхід до кожного клієнта, відповідаємо на запитання, причому абсолютно безплатно. Ви точно залишитеся задоволені отриманим результатом та професійним обслуговуванням.