ТЕРМІН ВИПЛАТИ ЗАРПЛАТИ: 15 числа наступного місяця за попередній місяць на банківський рахунок. Можливість виплати авансу: одноразово 400 злотих після 10 днів.
📈 Графік роботи
1) М'ясний відділ: робота мінімум 10 годин на день, в 3 зміни: від 06:00, від 09:00, від 12:00 – зміни змінюються ротаційно щотижня, немає нічних змін.
2) Відділ з овочами та фруктами: робота мінімум 10 годин на день, в 2 зміни: від 08:00, від 12:00 – зміни змінюються ротаційно щотижня, немає нічних змін.
3) Інші відділи: робота в 2 зміни ротаційно, по 10-12 годин на день, від 06:00, від 18:00. Робота 5-6 днів на тиждень (можуть бути робочі суботи, у неділю завжди вихідний).
📜 ОБОВ'ЯЗКИ
У відділах виконуються різні процеси:
комплектація товару згідно замовлень;
робота зі сканером: упаковка товарів та палет у захисну плівку;
обслуговування ручного навантажувача;
Усі працівники проходять навчання по роботі з електронавантажувачем (права UDT не потрібні) у відділі приїздів та додатково на складі у перший день роботи.
🏡 Проживання
ЖИТЛО: 350 злотих/міс - квартири;
по 4 особи в кімнаті в місті Tychy - приблизно 11 км від місця роботи;
загальна кухня, ванна та туалет;
є пральна машина, інтернет.
ℹ️ ДОДАТКОВІ УМОВИ
ДОЇЗД: автобусом від агентства до місця роботи та назад.
Їдальня: безкоштовно чай, кава, є чайники, мікрохвильові печі. Для працівників у відділі з м'ясом: БЕЗКОШТОВНИЙ обід.
Працівникам інших відділів треба приносити їжу із собою.
СПЕЦОДЯГ: агентство надає теплі штани, теплі кофти, футболку, шапку та рукавиці.
Відділ м'ясної продукції – температура в приміщенні: -2 С.
Відділ із молочною продукцією – температура в приміщенні: + 4 до +8 С.
Ввідділ з овочами та фруктами: - температура у приміщенні: +8 до +12 С.
Сухий відділ (напівфабрикати, чіпси, консерви) – температура в приміщенні: +15 С.