Завод вже понад 30 років відомий у харчовій промисловості як один із провідних виробників м'яса птиці вищої якості та його продуктів.
Коротко про основне 💵 Заробітна плата 16.50-26.00 зл/год нетто; 💵 4600-7200 зл/год нетто (38 000-60 000 грн); 📈 Робота по 12 год/день, в ІІ зміни; 🤝 Офіційне працевлаштування за договором Umowa Zlecenie; 🏠 Проживання 350 зл/міс; 📍 м. Solec Kujawski (19 км Бидгощ).
💳 ЗАРОБІТНА ПЛАТА Після інструктажу та розмови з бригадиром вже остаточно вибирається процес для кожного індивідуально. • На миття/склад - 16,50 zł/год netto, для студента - 21,67 zł/год netto. • Оператор на лінії - 17,00 zł/год netto, для студента - 22,29 zł/год netto пермії (залежить від напрацювання робітника). У цьому процесі людина контактує з м'ясом. Температура до +8-9°. • У операторів навчання до 2 місяців - ставка 16,50 zł/година netto. • На лінії - 16,50 zł/год netto, для студента - 21,67 zł/год netto + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура до +8-+9°. • На філеруванні - 17,00 zł/год netto, для студента - 22,29 zł/год netto + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура до +8-+9°. • Потрошення - 17,30 зл/год (після відпрацювання 3х місяців на потрошенні 18,30 zł/год netto), для студента - 22,29 zł/год netto (після відпрацювання 3-х місяців - 23,53 zł/год netto) + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура до +10-+15°, може бути вище. • На завішуванні - 20,30 zł/год. netto, для студента - 26,00 zł/год. netto + пермії (залежить від напрацювання робітника). Температура як на вулиці. • Норм на підприємстві немає. Премії вираховуються від виробітку конкретної групи людей на процесі та також за роботою кожного слідкує бригадир, що також впливає на суму премій.
📈 Графік роботи • Пн-Пт позмінно, можливість працювати по суботах: І зміна: 3:00/6:00-15:00/18:00; ІІ зміна: 11:00/14:00-23:00/02:00. • Можна брати надгодини на процесі завішування. Зміни пишуться кожного дня на наступний. • На 12 годин роботи дається 45 хвилин перерви. Розподіляти цей час можна самому (використати можна як за одну перерву, так і розділити на декілька), але не раньше ніж через 2,5 години після початку роботи. Якщо перевищено ліміт в 45 хвилин, то це буде вираховуватись вже з відроблених часів. • Середнє напрацювання на місяць - від 280 годин.
📜 ОБОВ'ЯЗКИ НЕМАЄ МОЖЛИВОСТІ ОБИРАТИ ПРОЦЕС РОБОТИ ПРОЦЕС ВИЗНАЧАЮТЬ НА ПІДПРИЄМСТВІ • Обробка та філетування курячих тушок; • Пакування курячих тушок; • Забій (процес для чоловіків).
🏠 Проживання • Щомісячна вартість – 350 злотих (за комунальні, вираховується із зарплати). • Для студентів – 550 злотих. • 4-8 осіб у кімнаті. • Усі необхідні умови: душова, ванна, пральна машина, кухня з усім необхідним. Є біля будинку місце відпочинку, інтернет. Постільна білизна брати з собою свою. • Доплата за своє житло 250 злотих.
ℹ️ ДОДАТКОВІ УМОВИ • Температура у приміщенні до +5-+15°. • Безкоштовне харчування двічі на день. • Безкоштовний транспорт для працівників в обидві сторони. • Безкоштовний спецодяг (за рахунок роботодавця). • Санітарна книжка: 200 злотих (вираховується із зарплати). •Жінки мають бути без нарощених нігтів та вій. • Приступити до роботи можна після обов'язкового проходження медогляду та оформлення дозволу на роботу.
📍 Місце роботи • м. Solec Kujawski (19 км Бидгощ).