RU
UA
Статті
Відгуки Europe Service

Відгуки про роботу в Польщі

Традиційно Польща вважається одним з найбільш привабливих напрямків трудової міграції для українців. Крім таких переваг як територіальна близькість і більш високі зарплати (в порівнянні з Україною), знайти роботу в Польщі українцям дійсно просто: вакансії завжди пропонуються у великій кількості, польські роботодавці зацікавлені в українцях. Крім того, польське законодавство дозволяє громадянам інших країн влаштуватися на роботу в Польщі офіційно, без будь-яких ризиків покращуючи якість власного життя.
Багато людей пише позитивні відгуки про роботу в компанії Європа Сервіс ( Europe Service).
Простий і безпечний пошук роботи в Польщі для українців
Намагатися знайти роботу в Польщі самостійно досить небезпечно, адже завжди є ризик потрапити на недобросовісних роботодавців і потрапити буквально в трудове рабство. Та й самостійні пошуки роботи, гідного варіанту, можуть забрати велику кількість дорогоцінного часу.
Щоб знайти роботу в Польщі швидко і без ризиків, можна звернутися в агентство Europe Service. Ми вже кілька років займаємося тим, що успішно допомагаємо вибрати вакансії роботи в Польщі українцям, пропонуючи нашим співвітчизникам тільки кращі варіанти, надаємо допомогу в зборі та оформленні необхідної документації для працевлаштування, допомагаючи українцям влаштуватися на роботу в Польщі безпечно, без ризиків. Відгуки про роботу в Польщі від українців, які вже встигли скористатися нашими послугами, підтверджують, що співпрацювати з Europe Service легко і приємно.
Що кажуть українці про роботу в Польщі: відгуки від реальних людей
Сортувальниця на польському заводі одного з відомих світових брендів Ольга каже, що приємно здивована якістю роботи Europe Service. «Я була закріплена за менеджером Олександром. Він докладно розповів про варіанти вакансій, де яка робота знаходиться, яким буде графік. Також він показав мені фотографії з робочих місць і місць проживання, щоб я могла вибрати гарний для себе варіант, що я і зробила. Потім мені допомогли оформити документи і я поїхала в Польщу, де мене зустріли, все показали і розповіли. Знайденою роботою дуже задоволена».
Ось, що говорить про співпрацю з Europe Service працівник складу на заводі Lipton Олексій: «Звернувся сюди після кількох невдалих спроб самостійного пошуку роботи в Польщі, звідки повертався ні з чим, працюючи по 8 годин 6 днів на тиждень. Менеджери постаралися знайти для мене і безпечний і зручний варіант. Насправді все виявилося так, як і обіцяли: і чітко встановлений робочий графік, регулярна зарплата, підтверджена договором, прийнятні умови проживання при підприємстві. Однозначно рекомендую тим, хто хоче знайти роботу в Польщі без ризиків, звертатися в Europe Service».
Покоївка Інна дякує менеджеру Europe Service Ганні та зазначає такі переваги співпраці з нашою компанією: «Шукала роботу в Польщі вперше, тому було боязно, адже раніше у мене не було навіть туристичної візи, не те, що робочою. Ганна заспокоїла мене і всіляко допомагала в процесі збору необхідних документів, їх оформлення. В результаті робочу візу я отримала навіть раніше, ніж розраховувала. Після мені запропонували на вибір кілька вакансій, з яких я вибрала роботу покоївки в готелі, ким зараз і працюю».
Неможливість знайти гідно оплачувану роботу в рідній країні змушує українців їхати, шукати роботу в Польщі, де завжди знайдеться хороша вакансія, зарплата за якою буде в рази вища, ніж на аналогічній посаді в Україні. Компанія Europe Service сприяє тому, щоб ваш пошук кращого життя був максимально простим, зручним, а найголовніше – безпечним. Звертайтеся!