RU
UA
Статті

Найбільш перспективні спеціальності у Польщі

Ринок праці постійно розвивається, завдяки чому професії, які були нещодавно актуальними, втратили свою популярність. Пропонуємо розглянути галузі, які потребують нових співробітників та дозволяють непогано заробити навіть за короткий проміжок часу.

  • Транспорт та логістика. Цей напрямок відносно новий, але вже має попит. Наприклад, середня зарплата менеджера складає 14 000 злотих. Молоді спеціалісти отримують від п'яти.
  • Управління людьми. Ідеальний варіант для гуманітаріїв. Зарплата молодшого спеціаліста – 50 тисяч, аналітика – 7, консультанта – не менше ніж 9.
  • Будівництво та архітектура. Належить до високооплачуваних та популярних спеціальностей. Середні заробітки налічують 6-7 тисяч, старший архітектор може отримувати 14, або навіть до 22.
  • Податки та право. Зарплата молодшого юриста не перевищує 6000, але податкові консультанти отримують щонайменше вдвічі більше, інспектори з охорони близько 14, старші юристи – не менше 25.
  • Фінансова справа. Випускники аналітичних, бухгалтерських та фінансових факультетів легко знайдуть собі роботу. Звісно, ​​перші зарплати не перевищують 4-5 тисяч, але надалі вони можуть отримувати 13-15 (дивлячись яку спеціальність обрали).
  • Страхування та нерухомість. У цій галузі позиції ринку праці досить сильні. Аналітик або страховий брокер отримують близько 9000 злотих на місяць, менеджер може розраховувати на 11-18, а дохід керівника активами становить 50 тисяч.
  • Фармацевтика та медицина. Базова освіта дозволить суттєво покращити своє матеріальне становище. Дані спеціальності мають попит, оскільки поляки вважають за краще їхати до Німеччини, Великобританії та Чехії. Можна розраховувати на зарплату щонайменше 8-9 тисяч.
  • Енергетика. Фахівці цієї галузі мають високий попит. Наприклад, середня зарплата зварювальних інженерів становить 10-12 тисяч, оплата праці координатора електричних проєктів – 15-23.

Наші співробітники постійно на зв'язку, відповідають на запитання, що цікавлять, розповідають про різні нюанси, допомагають за короткий проміжок часу знайти бажану посаду. Ми співпрацюємо лише з перевіреними роботодавцями, які підписують договір зі співробітниками. Гарантуємо демократичні ціни, комфортні умови співпраці, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ви точно залишитеся задоволені зверненням до нашої компанії та професійним обслуговуванням.